-
Öne çıkan konu
Sun Haven Türkçeleştirme Projesi
Proje Yöneticisi
Archura Localisation Group / Soloq Çeviri
Çevirmenler
Seyit Mehmet ÇOBAN
@fayzdak1ng (SoloqYama Kurucusu)
Osman Furkan UZUNOĞLU
Uğur GÜRSOY
Engincan HALH.
Gizem SIKIER
Merve ÖZCAN
Şermin ÖZCAN
Serkan ALIÇDilan
DURMUŞY.
Mehmet BEHREM
Gamze Nur KAYA
Hacer SÜNBÜLE.
Didem ŞİMŞEK
Afranur KULAKSIZ
İlknur BEYAZ
Okan Ediz BEK
Beyza KINIK
Rabia BÜYÜKUĞURLU
Resul D
.Elif Demirdizen
Ataberk Akkaya
Kadriye Göksu
@parox
@TranslatorParox
@Lone Ranger
Test
-
-
Çeviri Durumu
%100
Çeviri Notları
Archura Localisation Group ve SoloQYama ortak çeviri projesidir.
Topluluk çevirisi olarak başlanmıştır.
Oyun Hakkında
Stardew Valley benzeri grafikler ve çiftlik hayatı sunan Sun Haven'de kasaba halkıyla ilişkiler kurun ve sihir, canavar ve ejderha arayışında farklı maceralara katılın. Tek başına oynayabileceğiniz oyunu 8 kişiye kadar çok oyunculu modda da oynayabilir, arkadaşlarınızla becerilerinizi yarıştırabilirsiniz!
Geliştirici: Pixel Sprout Studios
Yayıncı: Pixel Sprout Studios
Durum: Çıktı
Çıkış Tarihi: 11 Mart 2023
Tür: Piksel Grafikler, Çiftçilik Simülatörü, Rol Yapma, Karakter Geliştirme, Macera, Fantezi
Steam Fiyatı:
Stardew Valley benzeri grafikler ve çiftlik hayatı sunan Sun Haven'de kasaba halkıyla ilişkiler kurun ve sihir, canavar ve ejderha arayışında farklı maceralara katılın. Tek başına oynayabileceğiniz oyunu 8 kişiye kadar çok oyunculu modda da oynayabilir, arkadaşlarınızla becerilerinizi yarıştırabilirsiniz!
Geliştirici: Pixel Sprout Studios
Yayıncı: Pixel Sprout Studios
Durum: Çıktı
Çıkış Tarihi: 11 Mart 2023
Tür: Piksel Grafikler, Çiftçilik Simülatörü, Rol Yapma, Karakter Geliştirme, Macera, Fantezi
Steam Fiyatı:
Son düzenleme:
%20'e Gelinmiştir!
Son düzenleme:
Evet çeviri devam ediyor, %87'e gelmiş bulunmaktayız.çeviri hala devam ediyor mu?
Konu güncellenmiştir.
Merhabalar çeviri bitti mi acaba en son %87 demiştiniz de .Evet çeviri devam ediyor, %87'e gelmiş bulunmaktayız.
Konu güncellenmiştir.
%95'e geldik. Dostum ❤️Merhabalar çeviri bitti mi acaba en son %87 demiştiniz de .
Teşekür ederim en yakın zamanda bekliyorum
Vizelerim biticek vize sonrası çok güzel ödül olucak bu yama benim için teşekkür ederim şimdiden bu yamayı yapacağınız için siz olmasanız kimse bu tarz unrated oyunları çevirmeyi bırak bilmiyor bile.%95'e geldik. Dostum ❤️
Çeviri tamamlandı. 🥳🥳🤩
Çok sevindim vizelerden sonra bomba gibi olduÇeviri tamamlandı. 🥳🥳🤩
Vizelerden sonra bol bol oynama vakti desene <3Çok sevindim vizelerden sonra bomba gibi oldu
Evet öyle oldu sayenizde emeğinize elinize sağlıkVizelerden sonra bol bol oynama vakti desene <3
Ne zaman indirip oynuyabiliriz Finaller gelmeden oynayım diyorum da 😄
Merhaba yamayı nerden indirebiliriz.
Ne zaman indirip oynuyabiliriz Finaller gelmeden oynayım diyorum da 😄
Yama resmi bir çeviri olduğu için oyunun içinde yer almaktadır. Yani yamaya erişmeniz için oyunu satın almanız gerekiyor.Merhaba yamayı nerden indirebiliriz.
@fayzdak1ng Oyun var yamayı atölyeden mi alıcam yoksa direk oyun için de türkçe seçeneği oyunun yaması mı ?
Oyunun içinde, dil seçeneğinde.@fayzdak1ng Oyun var yamayı atölyeden mi alıcam yoksa direk oyun için de türkçe seçeneği oyunun yaması mı ?
iyi günler yeni güncellemeyle birlikte Türkçe dil seçeneğini kayboldu yama güncellenecek mi bu konuda bilgi verebilir misiniz? kolay gelin
Maalesef yapımcı Türkçe Dili yeni gelen güncelleme ile silmiş bulunmakta. Uğraşlarımız ve çabamız maalesef boşa çıkmış durumda herkesten çok özür diliyoruz. Yapımcıya geri bildirimde bulunabilir ve belki de tekrardan yayımlayabilirler 🥺😣iyi günler yeni güncellemeyle birlikte Türkçe dil seçeneğini kayboldu yama güncellenecek mi bu konuda bilgi verebilir misiniz? kolay gelin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!
Bu bilgilendirmeyi dikkate alın!
Forumuz,kaynak sayfasında bulunan dosyaları indirmek için bazı şartlar vardır.
İlgili kaynak dosyasını beğenip yorum yapmadan dosya indiremezsiniz.
teşekkürler, sağol, çok iyi, asdqwe, çalışıyor, ty ve benzeri SPAM YAPMAK YASAKTIR!
Aynı mesajı sürekli olarak yazmak. teşekkürler, tşk ve benzeri! YASAKTIR!
Spam mesaj atan görürseniz "YETKİLİYE BİLDİR" tuşu ile bize bildirmeniz önem ;ve rica olunur!