-
Öne çıkan konu

Oyunu bilmeyen yoktur. Son dönemde bu oyunun yamalarında eksiklikler gördük ve tekrardan yeni grup , yeni nefes olarak bizler SoloqYama olarak tamir etmeye karar verdik umarım bu yolda başarılı şekilde ilerleriz...
Proje Yöneticisi
fayzdak1ng

Son düzenleme:
Elinize sağlık. Darısı Arkham knight'ın başına 
o gün geldiğinde bütün Batman'cilerin yüzü gülecek eminimElinize sağlık. Darısı Arkham knight'ın başına![]()
Çalışmalarınızı takibe aldım ve bekliyorum o zamano gün geldiğinde bütün Batman'cilerin yüzü gülecek eminim![]()
fayzdak1ng kullanıcı adlı kişi Batman Arkham City Goty Türkçe Yama Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır:
İndirme hatası çözüldü
Güncellemenin devamını inceleyin...
İndirme hatası çözüldü
İndirme hatası çözüldü. İyi oyunlar BATMAN SEVERLER🦇
çok iyi olmuş![]()
Oyunu bilmeyen yoktur. Son dönemde bu oyunun yamalarında eksiklikler gördük ve tekrardan yeni grup , yeni nefes olarak bizler SoloqYama olarak tamir etmeye karar verdik umarım bu yolda başarılı şekilde ilerleriz...
Proje Yöneticisi
fayzdak1ng
![]()
Not: Çevirmen ve Testçi alımları açıktır. Bu yolda eşlik etmek isteyen arkadaşlarımızı bekleriz....
Uzun zamandır oynamak istiyordum fakat yamada sıkıntı vardı. Teşekkürler emeğinize sağlık. Yalnız indirme seçeneği istenilenleri yapmama rağmen açılmıyor, ne yapmam lazım?
İndirmede sorun yaşıyorum yardım eder misiniz?![]()
Proje Yöneticisi
fayzdak1ng
![]()
Not: Çevirmen ve Testçi alımları açıktır. Bu yolda eşlik etmek isteyen arkadaşlarımızı bekleriz....
Uzun zamandır oynamak istiyordum fakat yamada sıkıntı vardı. Teşekkürler emeğinize sağlık. Yalnız indirme seçeneği istenilenleri yapmama rağmen açılmıyor, ne yapmam lazım?
indiremiyorum
Sunucu sorunu yaşadığımız için linkler kaldırıldı. Kısa zaman için de tekrardan aktif hale gelecektir.
Teşekkürler
Emeğinize sağlık, bu şekilde güzel çalışmalarınızın devamını dilerim.
Emeğinize sağlık güncellenmesi çok iyi olmuş.
Kardeşim yamayı nasıl indireceğiz? konuyu beğendim hatta mesaj bile yazdım ama halen link gelmedi bi yardımcı olun lütfen.
umarım sıra diğer batman oyunlarına da gelir.İndirimde hepsini topladım![]()
Proje Yöneticisi
fayzdak1ng
![]()
Teşekkürler <3Emeğinize sağlık, bu şekilde güzel çalışmalarınızın devamını dilerim.
Sorun sizde değil. Sunucu sıkıntısı yaşadığımız için şuanda bu oyun için indirme bağlantısı mevcut değil. Düzeltme süresi beklediğimizden daha fazla sürdü üzgünüm.Kardeşim yamayı nasıl indireceğiz? konuyu beğendim hatta mesaj bile yazdım ama halen link gelmedi bi yardımcı olun lütfen.
Hepsini tekrardan bitireceksinizumarım sıra diğer batman oyunlarına da gelir.İndirimde hepsini topladım
fayzdak1ng kullanıcı adlı kişi Batman Arkham City Goty Türkçe Yama Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır:
İndirme Bağlantısı Eklenmiştir
İndirme Bağlantısı Eklenmiştir
Bu sorunun uzadığı için sizlerden özür dileriz. Setup veya Kurulum aşamalarında sorun yaşayan arkadaşlarımız olursa mutlaka bizlere geri dönüş yapmalarını isterim. İyi Bayramlar ❤️
Ekli dosyayı görüntüle 59
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!
Bu bilgilendirmeyi dikkate alın!
Forumuz,kaynak sayfasında bulunan dosyaları indirmek için bazı şartlar vardır.
İlgili kaynak dosyasını beğenip yorum yapmadan dosya indiremezsiniz.
teşekkürler, sağol, çok iyi, asdqwe, çalışıyor, ty ve benzeri SPAM YAPMAK YASAKTIR!
Aynı mesajı sürekli olarak yazmak. teşekkürler, tşk ve benzeri! YASAKTIR!
Spam mesaj atan görürseniz "YETKİLİYE BİLDİR" tuşu ile bize bildirmeniz önem ;ve rica olunur!