-
Öne çıkan konu
Evet herkese tekrar merhaba;
Bugün sizlere yeni ve bizler için serinin son yaması diyebileceğimiz bir projenin başladığını duyurmak istiyoruz. Bugünden itibaren The Devil in Me Türkçe Yaması başlamış bulunmaktadır. Bundan önceki yamaların kalitesi ile aynı eş değere sahip olacak bu yamayı, bu yama ile zirvede noktalama kararı aldık. Bundan sonraki çıkartacak firmanın oyunlarını çevirebilir miyiz? Şuan için bunun cevabı maalesef "Hayır" sizlere bunun şerefine harika bir 3'leme yaparak bu seriye noktayı koyuyoruz. Bizleri bu zamana kadar destekleyen iyi kötü yorumları ile bizlere kattıkları her şey için teşekkür ediyoruz.
Bugün sizlere yeni ve bizler için serinin son yaması diyebileceğimiz bir projenin başladığını duyurmak istiyoruz. Bugünden itibaren The Devil in Me Türkçe Yaması başlamış bulunmaktadır. Bundan önceki yamaların kalitesi ile aynı eş değere sahip olacak bu yamayı, bu yama ile zirvede noktalama kararı aldık. Bundan sonraki çıkartacak firmanın oyunlarını çevirebilir miyiz? Şuan için bunun cevabı maalesef "Hayır" sizlere bunun şerefine harika bir 3'leme yaparak bu seriye noktayı koyuyoruz. Bizleri bu zamana kadar destekleyen iyi kötü yorumları ile bizlere kattıkları her şey için teşekkür ediyoruz.
Son düzenleme:
Kafamda acaba çevirecekler mi diye düşünüyordum size bu konuda istek yapmak istiyordum.Bu gün projeye başladığınızı görünce mutlu oldum.Son proje olacağını okuyunca da ayrıca üzüldüm.Umarım ilerleyen zamanlarda fikriniz değişir.Proje için kolay gelsin dileklerimi iletiyorum.
Şaşirdikmi Hayır sizden başka kim çevirecekti zaten helall Team iyiki varsiniz... Emeğinize sonsuz teşekkürler.
çeviri ne zaman yayınlanacak merak ediyorum=)
Yıllardır The Dark Picture oyunlarının çevrilmesini bekledim ve siz çıkıp hepsini bir kaç ay içinde çevirdiniz ayriyeten yeni oyunu çıktı sıcağı sıcağına bunu da çevirmeye başladığınızı görünce sevindim. İlk oyunun çevirisine başladığınızda içimden bir ses "Çevirenler gönül işiyle bunu yapıyor ama ücretsiz bir yere kadar gidebilir" demiştim sanırım bir şekilde aynı durum oluştu. En azından yorumlarda ücretsiz yamalarınıza saçma sapan yorum yapıp sinir bozan tipler görmediğime sevindim. Her şey için teşekkürler ne zaman ne olacağı belli olmaz bu projeyi de tamamlamanızı sabırsızlıkla bekliyorum.
Bunun için net bir şey söyleyemeyiz ama bir kaç ayı var diye bilirim buna 1-2 ay diye bilirsinizçeviri ne zaman yayınlanacak merak ediyorum=)
Öncelikle destek mesajınız için ve yamalarımızı deneyip görüş bildirdiğiniz için teşekkür ederiz Bu oyunla birlikte biraz takım değişikliğe gitmeyi planlıyoruz bakalım neler olacak belki de planladığımız şeyleri de yapmayız belli olmazYıllardır The Dark Picture oyunlarının çevrilmesini bekledim ve siz çıkıp hepsini bir kaç ay içinde çevirdiniz ayriyeten yeni oyunu çıktı sıcağı sıcağına bunu da çevirmeye başladığınızı görünce sevindim. İlk oyunun çevirisine başladığınızda içimden bir ses "Çevirenler gönül işiyle bunu yapıyor ama ücretsiz bir yere kadar gidebilir" demiştim sanırım bir şekilde aynı durum oluştu. En azından yorumlarda ücretsiz yamalarınıza saçma sapan yorum yapıp sinir bozan tipler görmediğime sevindim. Her şey için teşekkürler ne zaman ne olacağı belli olmaz bu projeyi de tamamlamanızı sabırsızlıkla bekliyorum.
%10'a gelmiş bulunmaktayız
Az önce House of Ashes serisini bitirmiş bulunmaktayım. Yama çok iyi Allah razı olsun çevirenden getirip önümüze sunanlardan... Diğer oyunları çevirmiş olmanız onları almam için +1 neden daha sunuyor bana çok teşekkür ederim.
bu güzel yorumunuz için biz teşekkür ederiz ❤️Az önce House of Ashes serisini bitirmiş bulunmaktayım. Yama çok iyi Allah razı olsun çevirenden getirip önümüze sunanlardan... Diğer oyunları çevirmiş olmanız onları almam için +1 neden daha sunuyor bana çok teşekkür ederim.
Little Hope ve House Of Ashes oyunlarını sizin çevirilerinizle tamamladım. Çok sevdiğim serinin oyunlarını bu şekilde güzel çalışmalarla Türkçe deneyimlememize katkı sağladığınız için teşekkürler. Devil In Me çevirisini de merakla bekliyor, en kısa zamanda bitmesini umuyorum. İyi çalışmalar.
%30'a gelmiş bulunmaktayız
Yama ile ilgili bir gelişme var mı?
%72 🙂Yama ile ilgili bir gelişme var mı?
Test aşamasına geçilmiştir!
Yama yayınlanmıştır! Buraya tıklayarak indirme sayfasına gidebilirsiniz!
Elinize emeğinize sağlık. Gerçi seri bitti ama belki firmanın başka oyunlarını da çevirdiğinizi görürüz.
Keyifli oyunlar 💝Elinize emeğinize sağlık. Gerçi seri bitti ama belki firmanın başka oyunlarını da çevirdiğinizi görürüz.
yamayı indire basınca sayfa açılmıyor hata veriyor????
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!
Bu bilgilendirmeyi dikkate alın!
Forumuz,kaynak sayfasında bulunan dosyaları indirmek için bazı şartlar vardır.
İlgili kaynak dosyasını beğenip yorum yapmadan dosya indiremezsiniz.
teşekkürler, sağol, çok iyi, asdqwe, çalışıyor, ty ve benzeri SPAM YAPMAK YASAKTIR!
Aynı mesajı sürekli olarak yazmak. teşekkürler, tşk ve benzeri! YASAKTIR!
Spam mesaj atan görürseniz "YETKİLİYE BİLDİR" tuşu ile bize bildirmeniz önem ;ve rica olunur!