amyfm Yeni Üye Tester Doğrulanmış Kayıtlı Üye Katılım 3 Eki 2022 Mesajlar 2 3 Eki 2022 #1 Batman Arkham Asylum Türkçe Yama linki çalışmıyor maalesef. yuklesene.org'a yönlendiriyor ve erişilemiyor hatası veriliyor. Kredim de kesildi :/
Batman Arkham Asylum Türkçe Yama linki çalışmıyor maalesef. yuklesene.org'a yönlendiriyor ve erişilemiyor hatası veriliyor. Kredim de kesildi :/
Çözüm fayzdak1ng 3 Eki 2022 amyfm' Alıntı: Batman Arkham Asylum Türkçe Yama linki çalışmıyor maalesef. yuklesene.org'a yönlendiriyor ve erişilemiyor hatası veriliyor. Kredim de kesildi :/ Genişletmek için tıkla ... Krediniz iade edildi. Sorun şuan devam etmekte yama indirmeye açık değildir.
amyfm' Alıntı: Batman Arkham Asylum Türkçe Yama linki çalışmıyor maalesef. yuklesene.org'a yönlendiriyor ve erişilemiyor hatası veriliyor. Kredim de kesildi :/ Genişletmek için tıkla ... Krediniz iade edildi. Sorun şuan devam etmekte yama indirmeye açık değildir.
fayzdak1ng Yeni Üye Kurucu Çevirmen Tester Doğrulanmış Kayıtlı Üye Katılım 13 May 2022 Mesajlar 193 Web sitesi soloqyama.com 3 Eki 2022 #2 amyfm' Alıntı: Batman Arkham Asylum Türkçe Yama linki çalışmıyor maalesef. yuklesene.org'a yönlendiriyor ve erişilemiyor hatası veriliyor. Kredim de kesildi :/ Genişletmek için tıkla ... Krediniz iade edildi. Sorun şuan devam etmekte yama indirmeye açık değildir. Çözüm
amyfm' Alıntı: Batman Arkham Asylum Türkçe Yama linki çalışmıyor maalesef. yuklesene.org'a yönlendiriyor ve erişilemiyor hatası veriliyor. Kredim de kesildi :/ Genişletmek için tıkla ... Krediniz iade edildi. Sorun şuan devam etmekte yama indirmeye açık değildir.