-
Öne çıkan konu
Callisto Protocol oyununun yerelleştirme projesinin başladığını sizlere zevkle duyurmak istiyoruz.
Başta şunu söylemek istiyorum. Bu yama çevirisinde değerli "SinnerClown" ekibindeki arkadaşlarının yardımlarından dolayı teşekkür ederiyoruz.
Oyun Hakkında;
Callisto Protocol, 2022 yılında Striking Distance Studios tarafından geliştirilen ve Krafton tarafından yayınlanan bir hayatta kalma korku oyunudur. Oyun, Dead Space serisinin yaratıcısı olan Glen Schofield tarafından yönetildi ve serinin ruhsal bir devamı olarak kabul edilir. Hikaye, yıldız gemisi kaptanı Jacob Lee’nin (Josh Duhamel) Jüpiter’in uydusu Callisto’da bir kaza sonucu yüksek güvenlikli bir hapishaneye hapsedilmesiyle başlar. Jacob, gizemli bir hastalığın hapishaneyi sardığı ve zamanla esir tutanlarının karanlık sırlarını öğrendiği bir hayatta kalma mücadelesi vermek zorunda kalır. Oyuncular, enfekte olmuş mahkumlarla savaşırken kaynakları toplamak ve veri günlüklerini incelemek için seviyeleri keşfederler.
Jacob’un sağlığı, boynunun arkasındaki bir implant olan “C.O.R.E. Cihazı” ile gösterilir. Sağlığı, seviyeler boyunca bulunan enjekte edilebilir paketlerle yenilenebilir. Jacob, düşmanlara karşı savaşmak için silahlar kullanabilir ve düşman saldırılarından kaçınmak için bir yakın dövüş sistemi kullanabilir. Her iki savaş stili de düşman türleriyle karşılaşırken daha fazla çeşitlilik sağlar. Jacob, oyun sırasında ses günlüklerini toplayabilir ve inceleyebilir.
Oyun, gelecekte, Jüpiter’in uydusu Callisto’da bulunan Black Iron Hapishanesi’nde geçer.
Emeği Geçenler
fayzdak1ng
Swat
Atessivas
Profesor Pikachu
Lone Ranger
Serkan Alıç
Cidqu
fayzdak1ng
Swat
Atessivas
Profesor Pikachu
Lone Ranger
Serkan Alıç
Cidqu
Görseller

Oyun İçi Video
(Mikrofon biraz sorun yarattığı için seslerde yankılanma olmuştur oyun içinde böyle bir şey yoktur.)

Oyun İçi Video
(Mikrofon biraz sorun yarattığı için seslerde yankılanma olmuştur oyun içinde böyle bir şey yoktur.)
The Callisto Protocol Türkçe Yama Çalışması Sinnerclown Çeviri ile birlikte 29 Mart'ta başlamış olup eşzamanlı olarak testi de devam etmektedir. Yama çeviriden ziyade yerelleştirme tadında olacaktır.
Çeviri+Test Durumu = Tamamlandı
Çeviri+Test Durumu = Tamamlandı
Bu bir SoloQYAMA - Sinnerclown Çeviri ortak projesidir.
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
Yama yüzdesi güncellenmiştir. %90
Emeği geçen bütün arkadaşların, eline sağlık
altyazılar yine ingilizcede kalıyor çevirilmemiş
Bunun olması çok düşük bir ihtimal. Bir görsel ile sorununuzu bize iletbilir misiniz?altyazılar yine ingilizcede kalıyor çevirilmemiş
Bunun altyazı ile alakası yok. Bu metin doku olarak gömülmüş oyuna. Bu arada bu yama bizim yamamız da değil zaten. Nereden indirdi iseniz oraya sorun.Ekli dosyayı görüntüle 337
en basit bu görüntünün yardımcı olacağını düşünüyorum
sizden indirdim ayrıca oyun içindende aynı yazılar ingiliizce olarak akıyor
Tekrar söylüyorum: Bu yama bizim yamamız değil. Buradan da indirmemişsiniz. Nereden indirdi iseniz oraya sorun.sizden indirdim ayrıca oyun içindende aynı yazılar ingiliizce olarak akıyor
İlk defa sizden duyuyoruz şuanda yamanın çalışmadığını. İsterseniz uzaktan bağlantı ile çözelim çünkü çalışmamasının imkanı yok diyebilirim yamanın. Tüm kontrolleri gözden geçirdik.
Dalga mı geciyorsunuz bilmiyorum ama başka bir grubun yamasını yüklemişsiniz muhtemelen. Onu silmeden bizim yamamızı kurmaya çalışıyorsunuz herhalde.Ekli dosyayı görüntüle 340
sizin sitenizden indirdim sizin yamanız
Uslübünüze dikkat edin lütfen daha önceden yama fln yüklemedim ilk sizinkini yükledimDalga mı geciyorsunuz bilmiyorum ama başka bir grubun yamasını yüklemişsiniz muhtemelen. Onu silmeden bizim yamamızı kurmaya çalışıyorsunuz herhalde.
Kusura bakmayın mesajınıza cevap yazamadım yarın sabah müsaitseniz yapabilirmiyizİlk defa sizden duyuyoruz şuanda yamanın çalışmadığını. İsterseniz uzaktan bağlantı ile çözelim çünkü çalışmamasının imkanı yok diyebilirim yamanın. Tüm kontrolleri gözden geçirdik.
Yarın sabah maalesef müsait değilim. 5'den sonra müsait olabiliyorum ancak.Kusura bakmayın mesajınıza cevap yazamadım yarın sabah müsaitseniz yapabilirmiyiz
Müsaitseniz şimdide olurYarın sabah maalesef müsait değilim. 5'den sonra müsait olabiliyorum ancak.
DM den ulaşacağım.Müsaitseniz şimdide olur
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!
Bu bilgilendirmeyi dikkate alın!
Forumuz,kaynak sayfasında bulunan dosyaları indirmek için bazı şartlar vardır.
İlgili kaynak dosyasını beğenip yorum yapmadan dosya indiremezsiniz.
teşekkürler, sağol, çok iyi, asdqwe, çalışıyor, ty ve benzeri SPAM YAPMAK YASAKTIR!
Aynı mesajı sürekli olarak yazmak. teşekkürler, tşk ve benzeri! YASAKTIR!
Spam mesaj atan görürseniz "YETKİLİYE BİLDİR" tuşu ile bize bildirmeniz önem ;ve rica olunur!