-
Öne çıkan konu
indirebildim sağolun fakat bu seferde oyun ara ara fatal eror veriyor.bu benim cihazımdan kaynaklı mı
Ara sıra hata alıyorsanız oyundan kaynaklı sorun olabilir.indirebildim sağolun fakat bu seferde oyun ara ara fatal eror veriyor.bu benim cihazımdan kaynaklı mı
Evet herkese tekrar merhaba;
Bugün sizlere yeni ve bizler için serinin son yaması diyebileceğimiz bir projenin başladığını duyurmak istiyoruz. Bugünden itibaren The Devil in Me Türkçe Yaması başlamış bulunmaktadır. Bundan önceki yamaların kalitesi ile aynı eş değere sahip olacak bu yamayı, bu yama ile zirvede noktalama kararı aldık. Bundan sonraki çıkartacak firmanın oyunlarını çevirebilir miyiz? Şuan için bunun cevabı maalesef "Hayır" sizlere bunun şerefine harika bir 3'leme yaparak bu seriye noktayı koyuyoruz. Bizleri bu zamana kadar destekleyen iyi kötü yorumları ile bizlere kattıkları her şey için teşekkür ediyoruz.
Tekrar selamlar ben indirme linkini göremiyorum. Farkedemedim sanırım yardımcı olabilir misiniz?Evet herkese tekrar merhaba;
Bugün sizlere yeni ve bizler için serinin son yaması diyebileceğimiz bir projenin başladığını duyurmak istiyoruz. Bugünden itibaren The Devil in Me Türkçe Yaması başlamış bulunmaktadır. Bundan önceki yamaların kalitesi ile aynı eş değere sahip olacak bu yamayı, bu yama ile zirvede noktalama kararı aldık. Bundan sonraki çıkartacak firmanın oyunlarını çevirebilir miyiz? Şuan için bunun cevabı maalesef "Hayır" sizlere bunun şerefine harika bir 3'leme yaparak bu seriye noktayı koyuyoruz. Bizleri bu zamana kadar destekleyen iyi kötü yorumları ile bizlere kattıkları her şey için teşekkür ediyoruz.
Buradan indirinTekrar selamlar ben indirme linkini göremiyorum. Farkedemedim sanırım yardımcı olabilir misiniz?
Ellerinize emeklerinize zamanınıza sağlık dostlar, çok teşekkürler.
Fakat yama "https://soloqyama.com/yamadosyalari/TDPA_Devil_in_Me_SoloQYama_2024.rar" ne yazık ki çıkarılırken hata veriyor. Çok farklı şekilde bir çok kez indirip denedim sonuç aynı.
Kolaylıklar diliyorum.
Fakat yama "https://soloqyama.com/yamadosyalari/TDPA_Devil_in_Me_SoloQYama_2024.rar" ne yazık ki çıkarılırken hata veriyor. Çok farklı şekilde bir çok kez indirip denedim sonuç aynı.
Kolaylıklar diliyorum.
Konuyla ilgileniliyor.Ellerinize emeklerinize zamanınıza sağlık dostlar, çok teşekkürler.
Kolaylıklar diliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 400
Teşekkürler, sorun giderilmiş.@brubaker tekrardan dener misiniz?
Yama kurulumunu nasıl yapabilirim?
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Paks klasörüne atacaksınız dosyayı.Yama kurulumunu nasıl yapabilirim?
Teşekkürler.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!
Bu bilgilendirmeyi dikkate alın!
Forumuz,kaynak sayfasında bulunan dosyaları indirmek için bazı şartlar vardır.
İlgili kaynak dosyasını beğenip yorum yapmadan dosya indiremezsiniz.
teşekkürler, sağol, çok iyi, asdqwe, çalışıyor, ty ve benzeri SPAM YAPMAK YASAKTIR!
Aynı mesajı sürekli olarak yazmak. teşekkürler, tşk ve benzeri! YASAKTIR!
Spam mesaj atan görürseniz "YETKİLİYE BİLDİR" tuşu ile bize bildirmeniz önem ;ve rica olunur!