K
Korvo.
Ziyaretçi
-
Öne çıkan konu
Elinize sağlık kral
Umarım beklediğim gibi çıkar. Farklı bir yama kullandım ama çoğu metin çevrilmemişti.
Oyunu bilmeyen yoktur. Son dönemde bu oyunun yamalarında eksiklikler gördük ve tekrardan yeni grup , yeni nefes olarak bizler SoloqYama olarak tamir etmeye karar verdik umarım bu yolda başarılı şekilde ilerleriz...
Proje Yöneticisi
fayzdak1ng
Not: Çevirmen ve Testçi alımları açıktır. Bu yolda eşlik etmek isteyen arkadaşlarımızı bekleriz....
Elinize Sağlık
Yamayı bir tek burada bulabildim. Emeğiniz için teşekkürler.
saolun
emeğinize sağlık arkadaşlar
Güzel bir çalışma oldu.
teşekkürler
Oyunu bilmeyen yoktur. Son dönemde bu oyunun yamalarında eksiklikler gördük ve tekrardan yeni grup , yeni nefes olarak bizler SoloqYama olarak tamir etmeye karar verdik umarım bu yolda başarılı şekilde ilerleriz...
Proje Yöneticisi
fayzdak1ng
Not: Çevirmen ve Testçi alımları açıktır. Bu yolda eşlik etmek isteyen arkadaşlarımızı bekleriz....
fayzdak1ng kullanıcı adlı kişi Batman Arkham City Goty Türkçe Yama Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır:
Link Eklenmiştir!
Güncellemenin devamını inceleyin...
Link Eklenmiştir!
İndirme sorunu olduğu için part halinde indirmeye sunmuş bulunmaktayız.
Güncellemenin devamını inceleyin...
Konuya link eklenmiştir.
Nokta koyarak yorum yapılmış olmuyor.
.
part 1 de kota aşıldığı için indirilmiyor
bu durum ile ilgileniliyorpart 1 de kota aşıldığı için indirilmiyor
Son düzenleme:
part 1 i idm ile indiriyorum internet olmasına rağmen ilk indirme de %80 de ikinci de %77 de bu hatayı gösterdi çözümü biliyor musunuz acaba ?bu durum ile ilgileniliyor
Ekli dosyalar
sabahtan beri internet de görüp de uygulamadığım şey kalmadı anlaşılan bu yamayı kullanmak bana haram galiba adminpart 1 i idm ile indiriyorum internet olmasına rağmen ilk indirme de %80 de ikinci de %77 de bu hatayı gösterdi çözümü biliyor musunuz acaba ?
Ekli dosyalar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!
Bu bilgilendirmeyi dikkate alın!
Forumuz,kaynak sayfasında bulunan dosyaları indirmek için bazı şartlar vardır.
İlgili kaynak dosyasını beğenip yorum yapmadan dosya indiremezsiniz.
teşekkürler, sağol, çok iyi, asdqwe, çalışıyor, ty ve benzeri SPAM YAPMAK YASAKTIR!
Aynı mesajı sürekli olarak yazmak. teşekkürler, tşk ve benzeri! YASAKTIR!
Spam mesaj atan görürseniz "YETKİLİYE BİLDİR" tuşu ile bize bildirmeniz önem ;ve rica olunur!