Neler yeni
Batman Arkham City Goty Türkçe Yama

Tamamlanmış Batman Arkham City Goty Türkçe Yama

Eyment

Yeni Üye
Kayıtlı Üye

fayzdak1ng

Yeni Üye
Kurucu
Çevirmen
Tester
Doğrulanmış
Kayıtlı Üye
Web sitesi
soloqyama.com
part 1 ve part 2 yi indirdim oyunun dosyalar kısmına attım sinematik sahneler ingilizce neden oluyor yardımcı olur musunuz
Bir yerde hata olabilir. Sıfırdan tekrardan kurulum yapabilir misiniz?

Eyment

Yeni Üye
Kayıtlı Üye

alirizaeratl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye

Eyment

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 haftadır yanıt alamadım lütfen yardımcı olur musunuz.

fayzdak1ng

Yeni Üye
Kurucu
Çevirmen
Tester
Doğrulanmış
Kayıtlı Üye
Web sitesi
soloqyama.com

UenBeratt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Selamlar, öncelikle elinize sağlık. Oyunumu Epic Games'ten aldım ve tamamen orijinal. Part 1 ve 2'yi indirdim dosyaların içine attım yani her şeyi yaptım. Ama oyunun sinematikleri tamamen İngilizce. Ana menü ve diğer kısımlar Türkçe ama en önemli şeylerden biri olan sinematikler İngilizce. Yardımcı olur musunuz?

fayzdak1ng

Yeni Üye
Kurucu
Çevirmen
Tester
Doğrulanmış
Kayıtlı Üye
Web sitesi
soloqyama.com
Selamlar, öncelikle elinize sağlık. Oyunumu Epic Games'ten aldım ve tamamen orijinal. Part 1 ve 2'yi indirdim dosyaların içine attım yani her şeyi yaptım. Ama oyunun sinematikleri tamamen İngilizce. Ana menü ve diğer kısımlar Türkçe ama en önemli şeylerden biri olan sinematikler İngilizce. Yardımcı olur musunuz?
Bu sadece belirli sahnelerde mi mevcut yoksa bütün sahnelerde mi?

UenBeratt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Bu sadece belirli sahnelerde mi mevcut yoksa bütün sahnelerde mi?
Oyunun en başındaki sahnenin İngilizce olması beni şaşırtmıştı. Sonra ama bizi dövüş için bıraktığında Türkçe olduğunu gördüm. Biraz daha oynamaya devam edeyim belki sonradan düzeliyordur diye biraz daha şans verdim. Ama yine aynı şekilde ara sahne geldiğinde İngilizce, onun dışında Türkçeydi.

fayzdak1ng

Yeni Üye
Kurucu
Çevirmen
Tester
Doğrulanmış
Kayıtlı Üye
Web sitesi
soloqyama.com
Oyunun en başındaki sahnenin İngilizce olması beni şaşırtmıştı. Sonra ama bizi dövüş için bıraktığında Türkçe olduğunu gördüm. Biraz daha oynamaya devam edeyim belki sonradan düzeliyordur diye biraz daha şans verdim. Ama yine aynı şekilde ara sahne geldiğinde İngilizce, onun dışında Türkçeydi.
Kedi kadın sahnesinde ben oynadığımda Türkçeydi henüz ilerisine gidemedim. Bir de ben kontrol edeyim. Çünkü genelde yamayı güncel sürüme yükseltme yapmıştık sorunun olmaması gerekiyordu.

UenBeratt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Kedi kadın sahnesinde ben oynadığımda Türkçeydi henüz ilerisine gidemedim. Bir de ben kontrol edeyim. Çünkü genelde yamayı güncel sürüme yükseltme yapmıştık sorunun olmaması gerekiyordu.
En baştaki kasa sahnesinde yani sizin dediğiniz gibi Kedi kadın sahnesi İngilizce. Sonra dövüş olaylarındaki alt yazılar Türkçe. Sonraki ara sahne ise tekrardan İngilizce oluyor. Eğer isterseniz videolu şekilde de gösterebilirim. Uğraşımınız için şimdiden teşekkürler.

fayzdak1ng

Yeni Üye
Kurucu
Çevirmen
Tester
Doğrulanmış
Kayıtlı Üye
Web sitesi
soloqyama.com
En baştaki kasa sahnesinde yani sizin dediğiniz gibi Kedi kadın sahnesi İngilizce. Sonra dövüş olaylarındaki alt yazılar Türkçe. Sonraki ara sahne ise tekrardan İngilizce oluyor. Eğer isterseniz videolu şekilde de gösterebilirim. Uğraşımınız için şimdiden teşekkürler.
Bende türkçe şahsen. Anlamadım. Batman arkham goty değil mi oyunun sürümü?

UenBeratt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Bende türkçe şahsen. Anlamadım. Batman arkham goty değil mi oyunun sürümü?

Batman Arkham City Game of the Year Edition Epic Games sürümü. Sizin denediğiniz de Epic Games miydi? Çünkü sizin düzelttiğiniz yama önceden bu platforma değil Steam'e uygundu sanırım.​

fayzdak1ng

Yeni Üye
Kurucu
Çevirmen
Tester
Doğrulanmış
Kayıtlı Üye
Web sitesi
soloqyama.com

Batman Arkham City Game of the Year Edition Epic Games sürümü. Sizin denediğiniz de Epic Games miydi? Çünkü sizin düzelttiğiniz yama önceden bu platforma değil Steam'e uygundu sanırım.​

Steam versiyon bendeki olan. Sanırım sorun bu yüzden oluşuyor olabilir. :(

UenBeratt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Steam versiyon bendeki olan. Sanırım sorun bu yüzden oluşuyor olabilir. :(
Bence de. Çünkü bu konudan sıkıntı yaşayan arkadaşlar da var. Aslında yanlış hatırlamıyorsam siz Epic Games uyumlu demiştiniz sayfanın diğer forumlarının birinde. Ne yapmamı önerirsiniz düzeltmek için?

fayzdak1ng

Yeni Üye
Kurucu
Çevirmen
Tester
Doğrulanmış
Kayıtlı Üye
Web sitesi
soloqyama.com
Bence de. Çünkü bu konudan sıkıntı yaşayan arkadaşlar da var. Aslında yanlış hatırlamıyorsam siz Epic Games uyumlu demiştiniz sayfanın diğer forumlarının birinde. Ne yapmamı önerirsiniz düzeltmek için?
Torrent olarak indirmenizi tavsiye ediyorum. (Korsan Sürüm)

UenBeratt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Para verdiğim oyun için bu yollara başvurmak zorunda kalmak çok ironik :D Epic Games ile uyumlu olmamasına üzüldüm. Dediğiniz yöntemi deneyeceğim yada belki de ara sahneleri internetten Türkçe falan izlerim tekrardan. Yapacağım bir şekil. Sizi de meşgul ettik affola. İlginiz için teşekkürler. Saygılar.
Torrent olarak indirmenizi tavsiye ediyorum. (Korsan Sürüm

fayzdak1ng

Yeni Üye
Kurucu
Çevirmen
Tester
Doğrulanmış
Kayıtlı Üye
Web sitesi
soloqyama.com
Para verdiğim oyun için bu yollara başvurmak zorunda kalmak çok ironik :D Epic Games ile uyumlu olmamasına üzüldüm. Dediğiniz yöntemi deneyeceğim yada belki de ara sahneleri internetten Türkçe falan izlerim tekrardan. Yapacağım bir şekil. Sizi de meşgul ettik affola. İlginiz için teşekkürler. Saygılar.
Bu sorunun çözümünü araştıracağız. Bu zaman dilimin de sadece bunu önermek zorundayım. Batman oyunları çok farklı ütopik dosyalara bağlı çıkmaz sokak gibi. Bu yüzden bizi bile aştığı için yamayı sadece güncel sürüme uyarlamak zorunda kaldık sıfırdan bir yama oluşturamadık. Bunu başaran üstatlarada buradan selam olsun çok güzel bir işçilik yapmışlar :). Bunu yaparak YouTube yerine oynamanızı tavsiye ediyorum.

UenBeratt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Araştıracak olmanız beni sevindirdi. Bir çözüm bulacağınıza eminim. Ve YouTube'den izlemeyeceğim tabi ki :) Oyunu Türkçe oynayıp İngilizce olan yerleri YouTube'den Türkçelerini izleyeceğim. Bizde çözüm bitmez :D Tavsiyeniz için minnettarım.
Bu sorunun çözümünü araştıracağız. Bu zaman dilimin de sadece bunu önermek zorundayım. Batman oyunları çok farklı ütopik dosyalara bağlı çıkmaz sokak gibi. Bu yüzden bizi bile aştığı için yamayı sadece güncel sürüme uyarlamak zorunda kaldık sıfırdan bir yama oluşturamadık. Bunu başaran üstatlarada buradan selam olsun çok güzel bir işçilik yapmışlar :). Bunu yaparak YouTube yerine oynamanızı tavsiye ediyorum

fayzdak1ng

Yeni Üye
Kurucu
Çevirmen
Tester
Doğrulanmış
Kayıtlı Üye
Web sitesi
soloqyama.com
Araştıracak olmanız beni sevindirdi. Bir çözüm bulacağınıza eminim. Ve YouTube'den izlemeyeceğim tabi ki :) Oyunu Türkçe oynayıp İngilizce olan yerleri YouTube'den Türkçelerini izleyeceğim. Bizde çözüm bitmez :D Tavsiyeniz için minnettarım.
Peki tercih sizin şimdilik çözüm yollarımız bu kadardı. Size yardımcı olabildiysem ne mutlu bana🙃

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu bilgilendirmeyi dikkate alın!

Forumuz,kaynak sayfasında bulunan dosyaları indirmek için bazı   şartlar   vardır.

İlgili kaynak dosyasını beğenip yorum yapmadan dosya indiremezsiniz.

teşekkürler, sağol, çok iyi, asdqwe, çalışıyor, ty ve benzeri SPAM   YAPMAK  YASAKTIR!

Aynı mesajı sürekli olarak yazmak. teşekkürler, tşk ve benzeri!   YASAKTIR!

Spam mesaj atan görürseniz "YETKİLİYE BİLDİR" tuşu ile bize bildirmeniz önem  ;ve  rica olunur!

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar