-
Öne çıkan konu
oyunu epic'den aldımpart 1 ve part 2 yi indirdim oyunun dosyalar kısmına attım sinematik sahneler ingilizce neden oluyor yardımcı olur musunuz
Bir yerde hata olabilir. Sıfırdan tekrardan kurulum yapabilir misiniz?part 1 ve part 2 yi indirdim oyunun dosyalar kısmına attım sinematik sahneler ingilizce neden oluyor yardımcı olur musunuz
tekrardan dosyaları doğrulayıp kurdum tekrdan aynısı olduBir yerde hata olabilir. Sıfırdan tekrardan kurulum yapabilir misiniz?
harika
2 haftadır yanıt alamadım lütfen yardımcı olur musunuz.
Discorddan ulaşabilir misiniz bana.2 haftadır yanıt alamadım lütfen yardımcı olur musunuz.
Selamlar, öncelikle elinize sağlık. Oyunumu Epic Games'ten aldım ve tamamen orijinal. Part 1 ve 2'yi indirdim dosyaların içine attım yani her şeyi yaptım. Ama oyunun sinematikleri tamamen İngilizce. Ana menü ve diğer kısımlar Türkçe ama en önemli şeylerden biri olan sinematikler İngilizce. Yardımcı olur musunuz?
Bu sadece belirli sahnelerde mi mevcut yoksa bütün sahnelerde mi?Selamlar, öncelikle elinize sağlık. Oyunumu Epic Games'ten aldım ve tamamen orijinal. Part 1 ve 2'yi indirdim dosyaların içine attım yani her şeyi yaptım. Ama oyunun sinematikleri tamamen İngilizce. Ana menü ve diğer kısımlar Türkçe ama en önemli şeylerden biri olan sinematikler İngilizce. Yardımcı olur musunuz?
Oyunun en başındaki sahnenin İngilizce olması beni şaşırtmıştı. Sonra ama bizi dövüş için bıraktığında Türkçe olduğunu gördüm. Biraz daha oynamaya devam edeyim belki sonradan düzeliyordur diye biraz daha şans verdim. Ama yine aynı şekilde ara sahne geldiğinde İngilizce, onun dışında Türkçeydi.Bu sadece belirli sahnelerde mi mevcut yoksa bütün sahnelerde mi?
Kedi kadın sahnesinde ben oynadığımda Türkçeydi henüz ilerisine gidemedim. Bir de ben kontrol edeyim. Çünkü genelde yamayı güncel sürüme yükseltme yapmıştık sorunun olmaması gerekiyordu.Oyunun en başındaki sahnenin İngilizce olması beni şaşırtmıştı. Sonra ama bizi dövüş için bıraktığında Türkçe olduğunu gördüm. Biraz daha oynamaya devam edeyim belki sonradan düzeliyordur diye biraz daha şans verdim. Ama yine aynı şekilde ara sahne geldiğinde İngilizce, onun dışında Türkçeydi.
En baştaki kasa sahnesinde yani sizin dediğiniz gibi Kedi kadın sahnesi İngilizce. Sonra dövüş olaylarındaki alt yazılar Türkçe. Sonraki ara sahne ise tekrardan İngilizce oluyor. Eğer isterseniz videolu şekilde de gösterebilirim. Uğraşımınız için şimdiden teşekkürler.Kedi kadın sahnesinde ben oynadığımda Türkçeydi henüz ilerisine gidemedim. Bir de ben kontrol edeyim. Çünkü genelde yamayı güncel sürüme yükseltme yapmıştık sorunun olmaması gerekiyordu.
Bende türkçe şahsen. Anlamadım. Batman arkham goty değil mi oyunun sürümü?En baştaki kasa sahnesinde yani sizin dediğiniz gibi Kedi kadın sahnesi İngilizce. Sonra dövüş olaylarındaki alt yazılar Türkçe. Sonraki ara sahne ise tekrardan İngilizce oluyor. Eğer isterseniz videolu şekilde de gösterebilirim. Uğraşımınız için şimdiden teşekkürler.
Bende türkçe şahsen. Anlamadım. Batman arkham goty değil mi oyunun sürümü?
Batman Arkham City Game of the Year Edition Epic Games sürümü. Sizin denediğiniz de Epic Games miydi? Çünkü sizin düzelttiğiniz yama önceden bu platforma değil Steam'e uygundu sanırım.
Steam versiyon bendeki olan. Sanırım sorun bu yüzden oluşuyor olabilir.Batman Arkham City Game of the Year Edition Epic Games sürümü. Sizin denediğiniz de Epic Games miydi? Çünkü sizin düzelttiğiniz yama önceden bu platforma değil Steam'e uygundu sanırım.
Bence de. Çünkü bu konudan sıkıntı yaşayan arkadaşlar da var. Aslında yanlış hatırlamıyorsam siz Epic Games uyumlu demiştiniz sayfanın diğer forumlarının birinde. Ne yapmamı önerirsiniz düzeltmek için?Steam versiyon bendeki olan. Sanırım sorun bu yüzden oluşuyor olabilir.![]()
Torrent olarak indirmenizi tavsiye ediyorum. (Korsan Sürüm)Bence de. Çünkü bu konudan sıkıntı yaşayan arkadaşlar da var. Aslında yanlış hatırlamıyorsam siz Epic Games uyumlu demiştiniz sayfanın diğer forumlarının birinde. Ne yapmamı önerirsiniz düzeltmek için?
Para verdiğim oyun için bu yollara başvurmak zorunda kalmak çok ironik
Epic Games ile uyumlu olmamasına üzüldüm. Dediğiniz yöntemi deneyeceğim yada belki de ara sahneleri internetten Türkçe falan izlerim tekrardan. Yapacağım bir şekil. Sizi de meşgul ettik affola. İlginiz için teşekkürler. Saygılar.
Torrent olarak indirmenizi tavsiye ediyorum. (Korsan Sürüm
Bu sorunun çözümünü araştıracağız. Bu zaman dilimin de sadece bunu önermek zorundayım. Batman oyunları çok farklı ütopik dosyalara bağlı çıkmaz sokak gibi. Bu yüzden bizi bile aştığı için yamayı sadece güncel sürüme uyarlamak zorunda kaldık sıfırdan bir yama oluşturamadık. Bunu başaran üstatlarada buradan selam olsun çok güzel bir işçilik yapmışlarPara verdiğim oyun için bu yollara başvurmak zorunda kalmak çok ironikEpic Games ile uyumlu olmamasına üzüldüm. Dediğiniz yöntemi deneyeceğim yada belki de ara sahneleri internetten Türkçe falan izlerim tekrardan. Yapacağım bir şekil. Sizi de meşgul ettik affola. İlginiz için teşekkürler. Saygılar.
Araştıracak olmanız beni sevindirdi. Bir çözüm bulacağınıza eminim. Ve YouTube'den izlemeyeceğim tabi ki
Oyunu Türkçe oynayıp İngilizce olan yerleri YouTube'den Türkçelerini izleyeceğim. Bizde çözüm bitmez
Tavsiyeniz için minnettarım.
Bu sorunun çözümünü araştıracağız. Bu zaman dilimin de sadece bunu önermek zorundayım. Batman oyunları çok farklı ütopik dosyalara bağlı çıkmaz sokak gibi. Bu yüzden bizi bile aştığı için yamayı sadece güncel sürüme uyarlamak zorunda kaldık sıfırdan bir yama oluşturamadık. Bunu başaran üstatlarada buradan selam olsun çok güzel bir işçilik yapmışlar. Bunu yaparak YouTube yerine oynamanızı tavsiye ediyorum
Peki tercih sizin şimdilik çözüm yollarımız bu kadardı. Size yardımcı olabildiysem ne mutlu bana🙃Araştıracak olmanız beni sevindirdi. Bir çözüm bulacağınıza eminim. Ve YouTube'den izlemeyeceğim tabi kiOyunu Türkçe oynayıp İngilizce olan yerleri YouTube'den Türkçelerini izleyeceğim. Bizde çözüm bitmez
Tavsiyeniz için minnettarım.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!
Bu bilgilendirmeyi dikkate alın!
Forumuz,kaynak sayfasında bulunan dosyaları indirmek için bazı şartlar vardır.
İlgili kaynak dosyasını beğenip yorum yapmadan dosya indiremezsiniz.
teşekkürler, sağol, çok iyi, asdqwe, çalışıyor, ty ve benzeri SPAM YAPMAK YASAKTIR!
Aynı mesajı sürekli olarak yazmak. teşekkürler, tşk ve benzeri! YASAKTIR!
Spam mesaj atan görürseniz "YETKİLİYE BİLDİR" tuşu ile bize bildirmeniz önem ;ve rica olunur!