-
Öne çıkan konu
@cidqu arkadaşımıza yazdım bu konu ile ilgilenecektir en iyi ihtimal bir part daha çıkartabiliriz.(Çözüm bulunamadığı takdirde) yamayı eninde sonunda oynacaksınız emin olabilirsiniz ❤️sabahtan beri internet de görüp de uygulamadığım şey kalmadı anlaşılan bu yamayı kullanmak bana haram galiba admin
Part 1 e basınca direkt kota aşıldı sayfası geliyor dolayısıyla attığınız kota aşım videosundaki favoriye ekle vs yapamıyorum.
Oyunu bilmeyen yoktur. Son dönemde bu oyunun yamalarında eksiklikler gördük ve tekrardan yeni grup , yeni nefes olarak bizler SoloqYama olarak tamir etmeye karar verdik umarım bu yolda başarılı şekilde ilerleriz...
Proje Yöneticisi
fayzdak1ng
Not: Çevirmen ve Testçi alımları açıktır. Bu yolda eşlik etmek isteyen arkadaşlarımızı be
kendi hesabınla giriş yapıp. Dosyanın kopyasını oluşturup oradan indirmeniz gerekiyor.Part 1 e basınca direkt kota aşıldı sayfası geliyor dolayısıyla attığınız kota aşım videosundaki favoriye ekle vs yapamıyorum.
Part 1 e basınca direkt kota aşıldı sayfası geliyor dolayısıyla attığınız kota aşım videosundaki favoriye ekle vs yapamıyorum.
Part 1 e girince gelen bağlantı ekte ki ss. dolayısı ile bu ekranda geri gidemiyorum ve kopya oluşturamıyorum. Part 1 linki bu videodaki 35. Saniyedeki yine de indir butonunun bağlantısı. Önizleme kısmının bağlantısını koymanız gerek part 1 ve 2yekendi hesabınla giriş yapıp. Dosyanın kopyasını oluşturup oradan indirmeniz gerekiyor.
Ekli dosyalar
şunu deneyinPart 1 e girince gelen bağlantı ekte ki ss. dolayısı ile bu ekranda geri gidemiyorum ve kopya oluşturamıyorum. Part 1 linki bu videodaki 35. Saniyedeki yine de indir butonunun bağlantısı. Önizleme kısmının bağlantısını koymanız gerek part 1 ve 2ye
Bu şekilde videoda ki gibi kısayol oluşturabiliyorum fakat yine de kota sorunu oluyor. Kopya oluştur dediğimde oluşturuluyorda kalıyor. Gdrive bir şekilde engelliyor sanırım.şunu deneyin
Bu sorunu çözmeye çalışacağız takipte kalın.Bu şekilde videoda ki gibi kısayol oluşturabiliyorum fakat yine de kota sorunu oluyor. Kopya oluştur dediğimde oluşturuluyorda kalıyor. Gdrive bir şekilde engelliyor sanırım.
Teşekkür ederim, bu arada yama epic games versiyon batman arkham city goty ile uyumlu mu acaba ?Bu sorunu çözmeye çalışacağız takipte kalın.
evet uyumludur.Teşekkür ederim, bu arada yama epic games versiyon batman arkham city goty ile uyumlu mu acaba ?
Ellerinize sağlık
Part 1 indirme linki çalışmıyor. Linke tıklayıp, açılan google drive sayfasında "yine de indir" dedikten sonra, "bu sayfa açılmıyor" hatası alıyorum.
Böyle hatalar çıkabiliyor drive'dan. Bir süre sonra tekrardan denerseniz sorun olmayacaktır.Part 1 indirme linki çalışmıyor. Linke tıklayıp, açılan google drive sayfasında "yine de indir" dedikten sonra, "bu sayfa açılmıyor" hatası alıyorum.
Teşekkürler, şuanda indiriyorumBöyle hatalar çıkabiliyor drive'dan. Bir süre sonra tekrardan denerseniz sorun olmayacaktır.
hocam mevcut yamadaki eksikleri gidermek için bir proje başlattınız ama yamada birçok eksik var gidierilmesi gereken
Ne gibi sorunlar? Bunları söyler misiniz.hocam mevcut yamadaki eksikleri gidermek için bir proje başlattınız ama yamada birçok eksik var gidierilmesi gereken
https://soloqyama.com/turkceyamalar/batman-arkham-city-goty-turkce-yama.1/ Buradan indirmeyi deneyiniz.indirme linkleri çalışmıyor hocam
Beğendiğinize sevindik ❤️Yama sorunluydu bu hali çok daha iyi
part 1 ve part 2 yi indirdim oyunun dosyalar kısmına attım sinematik sahneler ingilizce neden oluyor yardımcı olur musunuz
Oyunu bilmeyen yoktur. Son dönemde bu oyunun yamalarında eksiklikler gördük ve tekrardan yeni grup , yeni nefes olarak bizler SoloqYama olarak tamir etmeye karar verdik umarım bu yolda başarılı şekilde ilerleriz...
Proje Yöneticisi
fayzdak1ng
Not: Çevirmen ve Testçi alımları açıktır. Bu yolda eşlik etmek isteyen arkadaşlarımızı bekleriz....
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!
Bu bilgilendirmeyi dikkate alın!
Forumuz,kaynak sayfasında bulunan dosyaları indirmek için bazı şartlar vardır.
İlgili kaynak dosyasını beğenip yorum yapmadan dosya indiremezsiniz.
teşekkürler, sağol, çok iyi, asdqwe, çalışıyor, ty ve benzeri SPAM YAPMAK YASAKTIR!
Aynı mesajı sürekli olarak yazmak. teşekkürler, tşk ve benzeri! YASAKTIR!
Spam mesaj atan görürseniz "YETKİLİYE BİLDİR" tuşu ile bize bildirmeniz önem ;ve rica olunur!