-
Öne çıkan konu
Oyunu bilmeyen yoktur. Son dönemde bu oyunun yamalarında eksiklikler gördük ve tekrardan yeni grup , yeni nefes olarak bizler SoloqYama olarak tamir etmeye karar verdik umarım bu yolda başarılı şekilde ilerleriz...
Proje Yöneticisi
fayzdak1ng
Not: Çevirmen ve Testçi alımları açıktır. Bu yolda eşlik etmek isteyen arkadaşlarımızı bekleriz....
Elinize sağlık.
uzaktaki bilgisayar ağ bağlantısını reddetti diyor kurulum esnasında error veriyor oyun kurulumunun olduğu yeri yapıştırdığımda
evet bu sorun tekrardan maalesef başımıza sürekli geliyor bunun için çok üzgünüz bunun için bir çözüm bulduk kısa sürede gerçekleşecektir.uzaktaki bilgisayar ağ bağlantısını reddetti diyor kurulum esnasında error veriyor oyun kurulumunun olduğu yeri yapıştırdığımda
ne zaman halledersiniz tahminievet bu sorun tekrardan maalesef başımıza sürekli geliyor bunun için çok üzgünüz bunun için bir çözüm bulduk kısa sürede gerçekleşecektir.ne
bir kaç gün içerisin de güncellenir.ne zaman halledersiniz tahmini
linki mi güncelleyieceksiniz yani yeniden mi indirmemiz gerekicekbir kaç gün içerisin de güncellenir.
şöyle yapsak daha sağlık olacak bu saatten sonra;linki mi güncelleyieceksiniz yani yeniden mi indirmemiz gerekicek
Kod:
Part part halinde sunmayı planlıyorum. Zaten sadece bu yama da 10GB lık olacak (böyle olması gerekmetedir.) diğer yamalarımız makul indirme boyutunda.
yani tekrardan indirmem mi grekicek bitkredi lazım olucak mı ?şöyle yapsak daha sağlık olacak bu saatten sonra;
Kod:Part part halinde sunmayı planlıyorum. Zaten sadece bu yama da 10GB lık olacak (böyle olması gerekmetedir.) diğer yamalarımız makul indirme boyutunda.
tekrardan indireceksin ancak kredi lazım olmayacak.yani tekrardan indirmem mi grekicek bitkredi lazım olucak mı ?
Emeğinize sağlık
Elinize sağlık. Gerçekten güzel bir yama yapmışsınız son gaz devam böyle
Bu hata şuan herkeste. Sunucu taşıma olayı mevcut host şirketi ile görüşme halindeyiz ancak bu süreç beklediğimiz den daha uzun sürüyorBöyle bir hata meydana geliyor. Yardım eli uzatabilirseniz çok tatlı olur.
hadı bakalım oynayacaz bı serıyı daha
Teşekkürler
Oyunu bilmeyen yoktur. Son dönemde bu oyunun yamalarında eksiklikler gördük ve tekrardan yeni grup , yeni nefes olarak bizler SoloqYama olarak tamir etmeye karar verdik umarım bu yolda başarılı şekilde ilerleriz...
Proje Yöneticisi
fayzdak1ng
Not: Çevirmen ve Testçi alımları açıktır. Bu yolda eşlik etmek isteyen arkadaşlarımızı bekleriz....
Ya indirme linki var indiriyoruz da bu dosyaları hangi klasöre atacağız, kurulumu nasıl yapacağız vs. açıklayan bi yönerge koysanız ya da bi video koysanız çok güzel olacak. Dosyayı indirdim bakıyorum öyle, yama yeni olduğu için de sizin dışınızda da açıklayan biri göremedim internette
kurulum setup'ında zaten otomatik kuruyor ancak şuan yama indirilemez durumda.Ya indirme linki var indiriyoruz da bu dosyaları hangi klasöre atacağız, kurulumu nasıl yapacağız vs. açıklayan bi yönerge koysanız ya da bi video koysanız çok güzel olacak. Dosyayı indirdim bakıyorum öyle, yama yeni olduğu için de sizin dışınızda da açıklayan biri göremedim internette
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!
Bu bilgilendirmeyi dikkate alın!
Forumuz,kaynak sayfasında bulunan dosyaları indirmek için bazı şartlar vardır.
İlgili kaynak dosyasını beğenip yorum yapmadan dosya indiremezsiniz.
teşekkürler, sağol, çok iyi, asdqwe, çalışıyor, ty ve benzeri SPAM YAPMAK YASAKTIR!
Aynı mesajı sürekli olarak yazmak. teşekkürler, tşk ve benzeri! YASAKTIR!
Spam mesaj atan görürseniz "YETKİLİYE BİLDİR" tuşu ile bize bildirmeniz önem ;ve rica olunur!