Geliyor gönlümün efendisi 😅%98'e Gelmiş bulunmaktayız!
Yama içi kısa bir videoYama Yayımlanmıştır!
Süpersiniz ya elinize,emeğinize sağlık çok teşekkürler.Eminim bir çok oyuncu sevinecektir.Çalışmalarınızın devam etmesi dileğiyle.Yama Yayımlanmıştır!
baya kaliteli yama sevdimEvet herkese tekrar merhaba;
Biliyoruz daha kısa zaman önce The Dark Pictures Little Hope projesini bitirip yayınlamıştık. Gördüğümüz gelen tepkiler karşısında çok fazla mutlu olduk. Yorumların altında bir çok kişinin "Ashes çevirin..... Ashes de harika bir oyundur lütfen..... Ashesin üstesinden de gelirsiniz...." gibi yorumlar mesajlar aldık. Bu sevgi ve güvenin karşısında elbette bizlerin bunun karşılığını vermemizin gerektiğiniz düşündük ve projeye başlama kararı kaldık. Umarım yine sorunsuz, kaliteli ve sizlerin desteğiniz sayesinde bu işin içinde de çıkacağızdır...... Saygılarımla....
Çevirmen alımlarımız mevcuttur TIKLAYINIZ
bu seriye bayılıyorum,ellerinize sağlık
cok tesekkur ederım uzun zaman beri bu yamayı beklıyordum cevırmen arkadasların ellerıne saglık
Şaka gibi yıllardır beklediğim yamalar bir kaç ay içerisinde sizin sayenizde çıktı.
Emeğinize sağlık bu tür projelerinizin devamını bekler, başarılarınızın devamını dilerim.
Emeğinize sağlık bu tür projelerinizin devamını bekler, başarılarınızın devamını dilerim.
https://discord.gg/BznWUwuqfr
Discord' Kanalımız !
Discord' Kanalımız !
nasıl indereceğimi bulamadım yardımcı olur musunuz ve ellerinize sağlık sizin sayenizde anlayarak ilerleyeceğim
Mükemmel bu yamayı bayadır bekliyordum elinize sağlık
adamlar adam helal size ekip emeğinize sağlık iyiki varsınız.....
başka bir forumdan yama indirdim fakat crash hatası alıyorum bu yamada böyle bir sorun var mı veya herhangi bir çözümü varmıdır ingilizce olarak oynadıımda herhangi bir hata vermiyor yardımlarınız için teşekkürlerEvet herkese tekrar merhaba;
Biliyoruz daha kısa zaman önce The Dark Pictures Little Hope projesini bitirip yayınlamıştık. Gördüğümüz gelen tepkiler karşısında çok fazla mutlu olduk. Yorumların altında bir çok kişinin "Ashes çevirin..... Ashes de harika bir oyundur lütfen..... Ashesin üstesinden de gelirsiniz...." gibi yorumlar mesajlar aldık. Bu sevgi ve güvenin karşısında elbette bizlerin bunun karşılığını vermemizin gerektiğiniz düşündük ve projeye başlama kararı kaldık. Umarım yine sorunsuz, kaliteli ve sizlerin desteğiniz sayesinde bu işin içinde de çıkacağızdır...... Saygılarımla....
ÖNEMLİ NOT:
Yama oyunun güncel Steam sürümüne göre yapılmıştır. Sorunsuz bir oyun için, korsan sürüm oynayacakların, oyunun Elamigos sürümünü ve yine Elamigos güncellemelerini kurmaları gerekmektedir. Türkçe yamayı program üzerinden oyunun exe sini seçip kurabilirsiniz.
Çevirmen alımlarımız mevcuttur TIKLAYINIZ
Eğer oyunun korsan sürümünü oynuyor iseniz, Elamigos sürümü ve Elamigos güncellemelerini yapıp yamayı yüklemeniz gerekmekte. Yama diğer korsan sürümlerde düzgün çalışmıyor.başka bir forumdan yama indirdim fakat crash hatası alıyorum bu yamada böyle bir sorun var mı veya herhangi bir çözümü varmıdır ingilizce olarak oynadıımda herhangi bir hata vermiyor yardımlarınız için teşekkürler
Ben her denileni yapmama rağmen indiremiyorum.
sorun hala devam ediyor mu ?Ben her denileni yapmama rağmen indiremiyorum.
1 senedir yama gelecek kasımda 4 cıkyo hem bu abonelik sistemi nedir türkçe yamalara jetonmu alacaz
şuanda böyle bir sorun olmaması gerekiyor. Jeton veya kredi sistemini bir süreliğine askıya alındı. Yama ücretsiz şekilde dağılımını sağlıyoruz.1 senedir yama gelecek kasımda 4 cıkyo hem bu abonelik sistemi nedir türkçe yamalara jetonmu alacaz
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!
Bu bilgilendirmeyi dikkate alın!
Forumuz,kaynak sayfasında bulunan dosyaları indirmek için bazı şartlar vardır.
İlgili kaynak dosyasını beğenip yorum yapmadan dosya indiremezsiniz.
teşekkürler, sağol, çok iyi, asdqwe, çalışıyor, ty ve benzeri SPAM YAPMAK YASAKTIR!
Aynı mesajı sürekli olarak yazmak. teşekkürler, tşk ve benzeri! YASAKTIR!
Spam mesaj atan görürseniz "YETKİLİYE BİLDİR" tuşu ile bize bildirmeniz önem ;ve rica olunur!