Yama icin tesekkurler anlayarak oynayacagim
Çok teşekkürler hocam, gayet sevdiğim bir oyun serisi. Umarım steam son versiyonda sorunsuz oynayabilirim. Ellerinize sağlık şimdiden.
siz de olmasanız türkçe oynayamıyacaz
Ellerinize sağlık bu an için bekliyordum çalışmalarınızın devamını diliyorum.
verdiginiz linklerden oyunu indirdim oyun demo yalnız
Crack dosyasını da indirin. Bizzat denedim full oyun. Yama sorunsuz çalışıyor.verdiginiz linklerden oyunu indirdim oyun demo yalnız
oyunu indirdim sonra crack yaptım zaten cracksiz açılmıordu steam atıordu oyuna girdim demo sürüm 50 dk oynarım bitti oyun tam sürüm satın alın diorCrack dosyasını da indirin. Bizzat denedim full oyun. Yama sorunsuz çalışıyor.
bence crack hatalı veya indirdiğiniz sürüm yanlışta olabilir.oyunu indirdim sonra crack yaptım zaten cracksiz açılmıordu steam atıordu oyuna girdim demo sürüm 50 dk oynarım bitti oyun tam sürüm satın alın dior
Bilgi: @atessivas
Crack dosyasında ufak bir hata varmış. Sorunu düzelttik. Crack dosyasını tekrar indirip oyuna atarsan sorun çözülecektir.oyunu indirdim sonra crack yaptım zaten cracksiz açılmıordu steam atıordu oyuna girdim demo sürüm 50 dk oynarım bitti oyun tam sürüm satın alın dior
Son düzenleme:
sonunda bu oyunun yamasını buldum teşekkürler
İyi oyunlar ❤️ Profil resminiz çok güzelmişsonunda bu oyunun yamasını buldum teşekkürler
Umarım çalışır
The Dark Pictures Anthology The Devil in Me Bu yamayida sizin cikartacaginizdan hiç şüphemiz yok...
yeniyim konu nasıl açılır bilemedim Metal gear solid phantom pain batman arkham knight çevirmeyi düşünüyormusunuz???
Phantom pain çeviri yükünden dolayı maalesef imkansız. Arkham Knight'a Devil in Me projesini bitirdikten sonra bir bakacağız.yeniyim konu nasıl açılır bilemedim Metal gear solid phantom pain batman arkham knight çevirmeyi düşünüyormusunuz???
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!
Bu bilgilendirmeyi dikkate alın!
Forumuz,kaynak sayfasında bulunan dosyaları indirmek için bazı şartlar vardır.
İlgili kaynak dosyasını beğenip yorum yapmadan dosya indiremezsiniz.
teşekkürler, sağol, çok iyi, asdqwe, çalışıyor, ty ve benzeri SPAM YAPMAK YASAKTIR!
Aynı mesajı sürekli olarak yazmak. teşekkürler, tşk ve benzeri! YASAKTIR!
Spam mesaj atan görürseniz "YETKİLİYE BİLDİR" tuşu ile bize bildirmeniz önem ;ve rica olunur!