merhaba arkadaşlar bu oyunu bende türkçee oynamak istiyoruum. ama yama yı bulamıyorum nerede yardımcı olurmusunuz
Buraya tıklayarak indirme sayfasına gidebilirsiniz. Sağda mor renkte dosyayı indir yazar oraya basmanız yeterlidir. Sorun çıkarsa konu açabilir yada buraya yazabilirsiniz.merhaba arkadaşlar bu oyunu bende türkçee oynamak istiyoruum. ama yama yı bulamıyorum nerede yardımcı olurmusunuz
teşekkür ederim ama kurulum ile ilgili bilgiler yok. oyunun hangi klasörlerine yapıcam bu dosyaları
merhaba kurdugumuz yamayı tekrar nasıl kaldırabilirz
@atessivas yardımcı olur musun.teşekkür ederim ama kurulum ile ilgili bilgiler yok. oyunun hangi klasörlerine yapıcam bu dosyaları
@atessivas yardımcı olur musun.merhaba kurdugumuz yamayı tekrar nasıl kaldırabilirz
oyunu verdiğiniz linkten indiriyorum ama başarısız ağ hatası alıyorum linkleri baska nasıl indirebilirim
Linki tekrardan denedim bir sorun ile karşılaşmadım modemi isterseniz açıp kapatın tarayıcınızın çerezlerini temizleyin sonra tekrardan deneyin isterseniz.oyunu verdiğiniz linkten indiriyorum ama başarısız ağ hatası alıyorum linkleri baska nasıl indirebilirim
paks klasöründeki XTurkish dosyasını silin.merhaba kurdugumuz yamayı tekrar nasıl kaldırabilirz
Son düzenleme:
Direk oyunun klasörünü seçeceksiniz. Örnek: C/Oyunlar/House of Ashesteşekkür ederim ama kurulum ile ilgili bilgiler yok. oyunun hangi klasörlerine yapıcam bu dosyaları
merhaba link 1 yüzde 96 da ağ bağlantı hatası veriyorLinki tekrardan denedim bir sorun ile karşılaşmadım modemi isterseniz açıp kapatın tarayıcınızın çerezlerini temizleyin sonra tekrardan deneyin isterseniz.
link 2 yüzde 54 te ağ bağlantı hatası veriyor
link 3 sorunsuz iniyor
diğerlerini nasıl indirebilirim
merhaba link 1 yüzde 96 da ağ bağlantı hatası veriyor
link 2 yüzde 54 te ağ bağlantı hatası veriyor
link 3 sorunsuz iniyor
diğerlerini nasıl indirebilirim
Sorununuzu çözecektir.merhaba yamayı kurunca fatal error hatası alıyorum ve oyun kapanıyor yamayı kaldırınca oyun düzeliyor. oyun korsan ve sizin verdiğiniz cracktan crackladim ama yinede olmadı bu hatayı almamak için ne yapmam lazım teşekkürlerpaks klaösründeki XTurkish dosyasını silin.
Bizim verdiğimiz crack i sorunsuz kullanabilmeniz için verdiğimiz full oyun linklerini de indirmeniz lazım. Verdiğimiz linkten oyunu indirirseniz hata almayacaksınız.merhaba yamayı kurunca fatal error hatası alıyorum ve oyun kapanıyor yamayı kaldırınca oyun düzeliyor. oyun korsan ve sizin verdiğiniz cracktan crackladim ama yinede olmadı bu hatayı almamak için ne yapmam lazım teşekkürler
şimdi indirdim 3 linkide fakat The Dark Pictures Anthology House of Ashes adında bir klasör ve içinde de depotcache ve steamapps diye iki klasör var crackide yaptım ama oyun acılmadı ne yapmam gerekiyorBizim verdiğimiz crack i sorunsuz kullanabilmeniz için verdiğimiz full oyun linklerini de indirmeniz lazım. Verdiğimiz linkten oyunu indirirseniz hata almayacaksınız.
Steamapps içerisine crack dosyasını atın. Virüs programı kapalı ise oyun açılacaktır. Olmazsa discorddan bana yazın. Bağlanıp sorunu çözeyim.şimdi indirdim 3 linkide fakat The Dark Pictures Anthology House of Ashes adında bir klasör ve içinde de depotcache ve steamapps diye iki klasör var crackide yaptım ama oyun acılmadı ne yapmam gerekiyor
atessivas#5764
tmamdır oldu sorunsuz çalışıyor teşekkürlerSteamapps içerisine crack dosyasını atın. Virüs programı kapalı ise oyun açılacaktır. Olmazsa discorddan bana yazın. Bağlanıp sorunu çözeyim.
atessivas#5764
İyi oyunlartmamdır oldu sorunsuz çalışıyor teşekkürler
uzun bir zamandır yamayı bekliyordum yorum yaptıktan sonra indirememe hatasıyla karşılaşmıştım ve ümidimi kesip bıraktım aylar sonra sadece yeniden oluyormu diye girdiğim anda bir baktım artık indirebliyorum yamayı hazırlayanların emeğine sağlık
Yamayı buradan indiriniz.Linklerde bir sıkıntı mı var? İndiremiyorum, sayfa yüklenemedi diyor.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!
Bu bilgilendirmeyi dikkate alın!
Forumuz,kaynak sayfasında bulunan dosyaları indirmek için bazı şartlar vardır.
İlgili kaynak dosyasını beğenip yorum yapmadan dosya indiremezsiniz.
teşekkürler, sağol, çok iyi, asdqwe, çalışıyor, ty ve benzeri SPAM YAPMAK YASAKTIR!
Aynı mesajı sürekli olarak yazmak. teşekkürler, tşk ve benzeri! YASAKTIR!
Spam mesaj atan görürseniz "YETKİLİYE BİLDİR" tuşu ile bize bildirmeniz önem ;ve rica olunur!