-
Öne çıkan konu
emeğinize sağlık deniyorum hemen
uzun zamandır bekliyordum. iyiki varsınız <3
"audioplayers_windows_plugin.dll" dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı hatası alıyorum yamayı kuramıyorumEkli dosyayı görüntüle 1
Merhabalar The Dark Pictures Anthology serisinin son iki oyununun ücretsiz Türkçe çevirisinin olmadığını farkettik ve bu oyun serisini Soloqyama olarak herkesin ulaşabileceği şekilde Türkçe yapmaya karar verdik.
Çevirmen Kadrosu
@Lone Ranger (SoloqYama)
@serkanalic (SoloqYama)
@BringThaNoize (SoloqYama)
@TranslatorParox (SoloqYama)Teknik Destek ve Paketleme
@atessivas
@CidQu
Ekli dosyayı görüntüle 18
Ekli dosyayı görüntüle 20
Yamayı İndirmek İçin TIKLAYINIZ
Soloqyama olarak yeni ve tanınmamış bir isim olduğumuzu biliyoruz ama kısa zaman içinde bu projeyi ve bu oyundan sonra çıkan The Dark Pıctures House of Ashes oyununu da çevirerek kendimizi kanıtlayacağımızı umuyoruz.
Rardan çıkartıp kurulum yapmanız gerekli."audioplayers_windows_plugin.dll" dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı hatası alıyorum yamayı kuramıyorum
Rardan çıkarıp yapıyorum bu hatayı veriyor. istediği dll klasörün içinde mevcut ama görmüyorRardan çıkartıp kurulum yapmanız gerekli.
Rardan çıkarıp yapıyorum bu hatayı veriyor. istediği dll klasörün içinde mevcut ama görmüyor
Ekli dosyalar
Rardan çıkarıp yapıyorum bu hatayı veriyor. istediği dll klasörün içinde mevcut ama görmüyor
mükemmel kalitede hızlı çevisi güzellllEkli dosyayı görüntüle 1
Merhabalar The Dark Pictures Anthology serisinin son iki oyununun ücretsiz Türkçe çevirisinin olmadığını farkettik ve bu oyun serisini Soloqyama olarak herkesin ulaşabileceği şekilde Türkçe yapmaya karar verdik.
Çevirmen Kadrosu
@Lone Ranger (SoloqYama)
@serkanalic (SoloqYama)
@BringThaNoize (SoloqYama)
@TranslatorParox (SoloqYama)Teknik Destek ve Paketleme
@atessivas
@CidQu
Ekli dosyayı görüntüle 18
Ekli dosyayı görüntüle 20
Yamayı İndirmek İçin TIKLAYINIZ
Soloqyama olarak yeni ve tanınmamış bir isim olduğumuzu biliyoruz ama kısa zaman içinde bu projeyi ve bu oyundan sonra çıkan The Dark Pıctures House of Ashes oyununu da çevirerek kendimizi kanıtlayacağımızı umuyoruz.
Merakla beklediğim yamalardan bir tanesi nerede baksam bulamadım. Hızlıca insanlara sunmanız çok hoş ellerinize emeğinize sağlık.
Uzun zamandır bu yamayı arıyordum, ellerinize sağlık.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!
Bu bilgilendirmeyi dikkate alın!
Forumuz,kaynak sayfasında bulunan dosyaları indirmek için bazı şartlar vardır.
İlgili kaynak dosyasını beğenip yorum yapmadan dosya indiremezsiniz.
teşekkürler, sağol, çok iyi, asdqwe, çalışıyor, ty ve benzeri SPAM YAPMAK YASAKTIR!
Aynı mesajı sürekli olarak yazmak. teşekkürler, tşk ve benzeri! YASAKTIR!
Spam mesaj atan görürseniz "YETKİLİYE BİLDİR" tuşu ile bize bildirmeniz önem ;ve rica olunur!