Yamayı indirdim ama oyunu korsan indireceğim için buradan indirmek istedim sıkıntı çıkmaması için ve co-op oynayacağım ama oyun için koyduğunuz linklerde erişim reddedildi diyor. Bilgilendirme alabilir miyim acaba? Linkler yenilenecek mi yoksa kendim mi indireyim başka yerden?
Elamigos sitesinden 05.05.2022 sürümünü bulup indirmeniz yeterlidir. Konudaki linkler zaman aşımından dolayı imha olmuştur. Tekrar edecek olursak Yamamız 05.05.2022 sürümüne uyumludur. Bu sürümden harici yamamız çalışmamaktadır. Lütfen bu konuya dikkat edelim. İyi Yamalar İyi Oyunlar ❤️Yamayı indirdim ama oyunu korsan indireceğim için buradan indirmek istedim sıkıntı çıkmaması için ve co-op oynayacağım ama oyun için koyduğunuz linklerde erişim reddedildi diyor. Bilgilendirme alabilir miyim acaba? Linkler yenilenecek mi yoksa kendim mi indireyim başka yerden?
Dosyayı ındırdım fakat kurulumu nasıl yapıcam bılgım yoktur yardımcı olucanız bır vıdeo ss var mı acaba
rar dosyası bozuk mu ?Dosyayı ındırdım fakat kurulumu nasıl yapıcam bılgım yoktur yardımcı olucanız bır vıdeo ss var mı acaba
Ekli dosyalar
Buraya tıklayıp dener misiniz?rar dosyası bozuk mu ?
Teşekkürler arkadaşlar, emeği geçen herkesin ellerine sağlık. İyi ki varsınız...
Avcı kampı ile Zagros Dağları bölümünde çeviri kaynaklı fatal error hatası alıyorum. Çeviriyi çıkartınca hata almıyoruz. Ben Dodi'den indirdim diye olabilir mi?
Düzelttim arkadaşlar. Mutlaka güncellemenizi yapın. Eski sürümle bu çeviriyi alırsanız ileriki bölümlerde fatal error uyarısıyla karşılarşırsınızAvcı kampı ile Zagros Dağları bölümünde çeviri kaynaklı fatal error hatası alıyorum. Çeviriyi çıkartınca hata almıyoruz. Ben Dodi'den indirdim diye olabilir mi?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!
Bu bilgilendirmeyi dikkate alın!
Forumuz,kaynak sayfasında bulunan dosyaları indirmek için bazı şartlar vardır.
İlgili kaynak dosyasını beğenip yorum yapmadan dosya indiremezsiniz.
teşekkürler, sağol, çok iyi, asdqwe, çalışıyor, ty ve benzeri SPAM YAPMAK YASAKTIR!
Aynı mesajı sürekli olarak yazmak. teşekkürler, tşk ve benzeri! YASAKTIR!
Spam mesaj atan görürseniz "YETKİLİYE BİLDİR" tuşu ile bize bildirmeniz önem ;ve rica olunur!